esp | ing
Access for clients:

PERSBERICHT
Contact: Marlène Raucoules, +34 609 144 667 press@hermescomunicacion.com
Skype ID: hermes.comunicacion

21 maart, 2011
MARKETING CURSUS VOOR KUNSTENAARS TE ANTWERPEN

Op donderdag 7 april zal in Antwerpen een Cursus Marketing voor kunstenaars worden georganiseerd door Hermes Comunicacion. Deze cursus is bedoeld voor alle kunstenaars die de commerciële aspecten van de promotie en verkoop van hun werk willen verbeteren. De intensieve (Engelstalige) cursus zal worden gehouden in het Antwerp Business Center, gelegen aan De Keyserlei 5 b 58. Geïnteresseerden kunnen meer informatie verkrijgen via de website: www.hermescomunicacion.com of door te bellen naar: +34 609 144 667 - Skype ID: hermes.comunicacion

De cursus heeft als doel de kunstenaar te voorzien van technieken om hun kunstwerken enerzijds te promoten en anderzijds hun kansen, om zichzelf in de kunstwereld te positioneren, te verbeteren. De dynamiek van deze cursus is gecentreerd op praktische manieren om deze doelen te bereiken. De behandelde onderwerpen in de cursus worden toegepast op een specifiek project, zij het een tentoonstelling of een speciaal evenement, zodat de cursisten de geleerde kennis in de praktijk kunnen brengen.

Onderwerpen die in de cursus Marketing voor Kunstenaars worden behandeld zijn onder andere de kunstmarkt, de eerste stappen, tentoonstellen in alternatieve ruimtes, curriculum, portfolio, pers kit, promotie en de website. De cursus wordt gehost door Sergio G. García, publicist, informatieverspreider, curator en cultureel promotor van Hermes Comunicación.

“De cursus is opgezet om te fungeren als katalysator”, aldus Sergio G. García. “Vele artiesten zouden op verscheidene aspecten meer uit hun werk kunnen krijgen, dit door kennis van simpele marketing technieken”, vervolgde hij.

Titelfoto           

  • 1. Op donderdag 7 april zal in Antwerpen een Cursus Marketing voor Kunstenaars worden gehouden, gericht op degenen die hun presentie in de kunstwereld willen verbeteren. De cursus wordt gehost door Sergio G. García, publicist, informatieverspreider, curator en cultureel promotor van Hermes Comunicación. Foto Diana Hirsch – Hermes Comunicación.

© copyright 2010 Hermes Comunicacion, Aviso Legal
Hermes Comunicación | Palma de Mallorca - Tel.: +34 609 144 667 - Skype ID: hermes.comunicacion
info@hermescomunicacion.com
(*) Click to download high resolution image